HP Latex 300 series – специални предложения

 

 

HP Latex 335 64” принтер

Достъпно решение за широкоформатен печат от начален клас, предлагащо производителност и гъвкавост. Принтерът е идеален e за стартиращ бизнес, рекламни агенции, копирни центрове и малки печатници, които искат да отговорят на нарастващите екологични стандарти в широкоформатния печат.

Предлага печат върху различни материали, като самозалепващи фолиа, филми, канави, винилни банери, фото и графични хартии.

Принтерът използва 7 на брой латексови мастила на водна основа, които са без мирис и не съдържат вредни вещества. Това го прави идеален за печат в затворени помещения, както и за приложения, където е важна устойчивостта на цветовете.

HP Latex 335 е лесен за настройка и работа.
Софтуерът HP PrintOS улеснява управлението на заданията за печат и следи нивата на мастилото, както в локална мрежа, така и от разстояние през web или мобилно приложение.

 

Специалното предложение за HP Latex 335 на промоционална цена включващо:

  • RIP софтуер
  • начален сет мастила (7 касети)
  • 2 години HP гаранция

Това го го прави атрактивно решение за стартиращи бизнеси с ограничен бюджет и акцентиращи върху екологичността на печата.


HP Latex 335 Print Cut Plus Solution

Решението на HP за печат и рязане в начален клас включва принтер HP Latex 335 64” в комбинация с режещ плотер със същата ширина. Това ви позволява да печатате и режете едновременно, вместо да извършвате операциите последователно. Спестявате до 50% от времето за производство чрез цялостното HP решение, проектирано да работи като едно цяло.

Печатайте и изрязвайте само в 5 лесни стъпки - добавяте лесно контур за изрязване от RIP софтуера. С HP Latex 335 Print&Cut Plus Solution получавате ефективна и надеждна работа, благодарение на системите OPOS и HP Barcode.

Специалното предложението за HP Latex 335 в комцинация с режещ плотер HP Latex 64 Plus Cutting Solution на промоционална цена включващо:

  • Pint & Cut RIP софтуер
  • начален сет мастила (7 касети)

С това предложение получавате мощен инструмент, който може да ви помогне да увеличите вашата производителност, креативност и печалба.

 


HP Latex 365 64” принтер

Моделът се позиционира, като по-производителната версия на серията 300 в HP Latex портфолиото. Осигурява скорости до 31 кв.м /час при използване на същите консумативи. Наличието на вграден в принтера i1 спектрофотометър позволява поддържане на постоянни цветове при големи тиражи или препечатване на дадена задача след време.
По-големият тъч скрийн прави работата с машината по-удобна, а 3- инчовия алумниев шпиндел дава възможност за зареждането на ролки до 42 кг. Принтерът се доставя и с HP Ink collector аксесоар, с който може да печатате на материали с отворена структура и без подложка.

Специалното предложението за HP Latex 365 на промоционална цена включващо:

  • SAi FlexiSIGN SE RIP софтуер
  • начален сет мастила (7 касети)

Подходящ е както за стартиращи бизнес, така и за клиенти, желаещи да увеличат производителността си. При наличие на други принтери и RIP софтуер за управлението им, цената може да бъде оптимизирана допълнително чрез закупуване на ъпгрейд към вече използваното решение.HP Latex 375 64” принтер

Това е най-производителното и ефективно предложение на HP от 300 серията.
Моделът предлага всички характеристики на HP 365 по отношение на производителност и надградена функционалност, като в допълнение включва използването на 3 литрови консумативи, което оптимизира цената на милилитър с около 23%, спрямо останалите модели от серията. В промоционалното предложение е включен пълен сет мастила включващи 7 касети по 775мл - използвани за междинни и 7 кутии мастила по 3 литра. Общото количество мастило, което получавате в пакетното предложение е 26.4 литра или достатъчно за около 2640 м2 печат без допълнителни разходи за мастило.

Специалното предложението за HP Latex 365 на промоционална цена включващо:

  • HP SAi Premium RIP софтуер
  • начален сет мастила (7 касети х 775 мл и 7 кутии х 3000 мл)
  • 2 години HP гаранция

HP Latex 375 e подходящ за разполагащи с необходимите обеми и натоварване клиенти, които могат да реализират над 2500 кв.м за по- малко от 2 години. Допълнителната втора година гаранция при използване на оригинални HP консумативи гарантира надеждност и безпроблемен печат в големи обеми.

 

ТЕПЕДЕ България ЕООД е официален търговски и сервизен партньор на HP за сериите широкоформатни принтери HP Latex.

Scroll to top