Приложение и избор на тапети

Искате да промените дизайна на стаята, а не знаете кой тапет да изберете и как да го монтирате?

Когато избирате тапети, не забравяйте да се уверите, че избраният от вас тапет е съвместим с технологията за печат, която планирате да използвате за да създадете своя уникален дизайн. В нашите предложения ще намерите самозалепващи се тапети, които са подходящи за употреба върху гладки повърхности на стени или мебели. При самозалепващи се тапети е важно повърхността да е безупречна, например гладка стена от гипсокартон.

Можете да използвате и тези нашите тапети, при които тапетното лепило прави възможна апликацията и върху не толкова перфектни повърхности. Лепилото осигурява частично запълване и изглаждане на неравностите.

Важно е да знаете за какъв тип помещения искате да използвате тапетите независимо дали става въпрос за търговски помещения или за домашна употреба. Човекопотока в дадено пространство, с определя изискването за по-висока или по-ниска издръжливост.

 


За домашна употреба са подходящи например текстилните тапети GEKKO-TEX, където можете да изберете и опция със сиво лепило, ако трябва да маскирате основата върху, която го монтирате.

В търговските помещения трябва да се има предвид и необходимостта от регулярно почистване или антибактериални изисквания за повърхността. Не забравяйте за безопасността и помислете за използването на тапет със сертификат за негоримост. Тапетът MURAMOUR например отговаря на всички тези изисквания.

 

За повишени екологични изисквания изберете от тапети без PVC и обърнете внимание на избраната технология за печат, тъй като само комбинацията от PVC Free тапети и мастила HP Latex може да се похвалят със сертификат GREENGUARD.

 

Ексклузивният премиум дизайн, комбиниран с фокус върху екологията, се постига при използване на тапет Decal Alldecor 2D, благодарение на вложените материали и разнообразни текстури.

Scroll to top