UMS мастила

Универсалните майлд солвентни (UMS) мастила на Mutoh са четвърто поколение мастила с леки разтворители. UMS мастилата са специално разработени за потребители, ориентирани към по обемен печат. Мастилата разполагат с най-добрите в класа си съставки за оптимална скорост и качество на печат. UMS CMYK мастилата се предлагат в касети, както и литрови бутилки и литрови торбички за непрекъснато подаване на мастило.

Литровите торбички за най-новото поколение принтери XperJet / ValueJet от Mutoh, осигуряват функционалността на мастилените касети, но с предимствата на системите за непрекъснато подаване на мастило.

Мастилата са базирани на ново поколение по-леки и неагресивни солвенти и не отделят вредни VOC в работната среда. Те са практически без мирис и не изискват допълнителна вентилация. Мастилата Mutoh UMS CMYK покриват 83% от цветовата скала на Pantone C®.

Уникалния микс от високоустойчиви пигменти с нано размери и смоли, които индивидуално капсулират всеки цветен пигмент, дава възможност за оптимална адхезия на пигментите към материала за печат и създават равномерен, гладък и гланцов мастилен слой. Отпечатъците с UMS мастила, са водоустойчиви и устойчиви на UV лъчение до три години на открито *.

*: За приложения с големи натоварвания, когато се включват и механични въздействия (като подови графики и превозни средства), е необходимо ламиниране. Необходима е и стабилизация преди ламиниране.

Scroll to top