Ritrama Ri-jet Optima – самозалепващо полимерно фолио без компромиси!

Серията RITRAMA Ri-jet Optima е гама самозалепващи полимерни фолиа, предназначени за широкоформатен дигитален печат. Представлява идеалното фолио за средносрочна и дългосрочна употреба на закрито или на открито върху равни и леко извити повърхности.

Благодарение на лепилото с канали Airflow, това е изключително ефективно решение за лесен “bubble-free” монтаж. Специалната структура на лепилото гарантира гладко и безпроблемно апликиране върху повърхностите, като по този начин спестява време и разходи. В резултат на това Ri-jet Optima се превръща в незаменим инструмент за всички печатни проекти, изискващи прецизност , бърз и лесен монтаж.

 

Полимерното фолио с UV стабилизация гарантира запазване цветовете на изображенията до 5 години. Перманентното лепило осигурява отлична адхезия върху различни повърхности. Предлага се с прозрачно или сиво лепило за допълнителна непрозрачност. Може да се избере и вариант с крафт хартиена подложка с грамаж 135 g/m² (без Airflow).

Основни предимства:

   • Висока адаптивност към повърхности
   • Ниска свиваемост
   • Съвместимост със солвентни, еко-солвентни, латексови и UV принтери
   • Идеално за всички гладки повърхности
   • Предлага се бяло фолио - гланц и прозрачно фолио - гланц и мат
   • Предлага се с прозрачно и сиво лепило

 

RITRAMA Ri-jet Optima е оптималното решение за средносрочна и дългосрочна външна реклама върху транспортни средства - влакове, автомобили и автобуси. Отлични резултати могат да бъдат постигнати и за средносрочни и дългосрочни приложения на закрито в магазини, търговски центрове, летищни терминали … и като цяло - върху всякакви равни и леко извити повърхности.

Дебелината от 75μm гарантира отлична издръжливост и адаптивност.

Фолиото отговаря на регламента REACH и директивата RoHS. RITRAMA Ri-jet Optima - Вашият премиум избор за качествени и издръжливи изображения върху самозалепващо фолио.

Scroll to top