MS51 Inks Eco Solvent

Мастилата MS51 на MUTOH имат водещи характеристики за здраве и безопасност: те нямат никакви етикети за опасност, не съдържат gBL и позволяват печат без отделяне озон. Като такива, те могат да се използват в офиса, домаша или малки търговски среди.

Мастилата MS51 ще изпълнят изискванията на професионалисти в рекламата по отношение на външни и вътрешни приложения за табели:

  • широка медийна съвместимост
  • превъзходна цветова гама
  • отлична устойчивост на атмосферни влияния
  • абразия и химикали
  • UV издръжливост до 3 години без ламиниране и не на последно място, запазване на блясъка на печата. В допълнение, те имат отлични свойства на сушене.

Цветовете Lc, Lm и Lk ще добавят допълнителна стойност на бизнеса, фокусиращ се върху висококачествени отпечатъци с гладки тонове и градиенти на кожата и за гледане от къси разстояния. Подходящи са за дългосрочни външни и вътрешни приложения. Мастилата MS41 на Mutoh имат отлична устойчивост на атмосферни, абразивни и химически влияния. Устойчивостта на ултравиолетови лъчи без ламиниране е до 3 години на открито. *.

*: За приложения с големи натоварвания, когато се включват и механични въздействия (като подови графики и превозни средства), е необходимо ламиниране. Необходима е и стабилизация преди ламиниране

Scroll to top