LED UV

CMYKWV LED UV мастилата са специално разработени за серията UV принтери на Mutoh. Предлагат се както гъвкави, така и твърди мастила. Бялото мастило дава отлични резултати при печат върху цветни или прозрачни носители. Лакът позволява да създадете луксозен или специален финиш на продуктите.

LED UV мастилата на Mutoh са налични в касети и торбички и разполагат с най-добрите в класа си съставки за ултра прецизни и висококачествени резултати. Освен това те са напълно без вредни органични съединения (VOC) и не съдържат никакви опасни замърсители на въздуха (non-HAP).

LED UV мастилата Mutoh позволяват отпечатване както върху ролкови, така и върху твърди медии, но също и върху голямо разнообразие от готови продукти или техните прототипи, дори и 3D обекти. LED UV принтерите на MUTOH са снабдени с енергоефективна LED лампа с дълъг живот, която незабавно втвърдява UV LED мастилата и осигурява безопасни и готови за употреба отпечатъци. В този процес не се отделя топлина, което означава, че е възможен печат дори върху чувствителни към топлината материали.

Scroll to top