HP Latex Print and Cut Plus Solutions и замяна на стари принтери

hp latex print and cut plus solutions

Възползвайте се от специалните предложения за HP Latex Print AND Cut и замяна на стари принтери.

Купете HP Latex 365 или HP Latex 375 с последно поколение режещ плотер HP Latex 64 Plus Cutting Solution, на специална цена.

Смени стария си принтер с нов принтер от серията HP Latex на специална цена за наличен на склад HP Latex 335.

Истинско print AND cut решение с технологията HP Latex

Представяме ви серията машини HP Latex Print и Cut Plus Solution. Благодарение на това, че ще печатате и режете едновременно, може да работите два пъти по-бързо¹ и да спестите 50% от времето си¹ в сравнение с други принтери с интегрирани режещи плотери. Насладете се на лекотата на рязане с надеждния работен процес и предлагайте широк спектър от продукти като стикери, персонализирани щампи за дрехи или декорация на витрини.

cut

Спестете 50% от времето си1

Отпечатвайте и изрязвайте едновременно, а не последователно, както е работният процес при  режещо-печатащите машини. Произвеждайте два пъти по-бързо и доставяйте продукта в същия ден, защото технологията HP Latex гарантира, че изображенията излизат сухи, и могат веднага да бъдат изрязвани и  ламинирани.

print cut work

 

Цялостно решение

Получавате изключителен печат и точно изрязване по контур с притискаща сила на ножа до 600 грама. Спестете 50% повече материал с True Shape Nesting2 и създайте нови продукти в 3 стъпки с HP Applications Center3.

print

 

Лесен и надежден работен процес

Отпечатайте и изрежете в няколко стъпки с RIP софтуера HP FlexiPRINT & CUT. Разчитайте на точното разпознаване на контура и прецизното изрязване с HP Barcode и Optical Position System.

  1. Въз основа на вътрешни тестове на HP, септември 2020 г., при сравнение на HP Latex Print и Cut Plus Solution с интегрирани режещо-печатащи системи на сравнима цена. Интегрираните режещо-печатащи системи са широкоформатни принтери, които имат вграден режещ плотер в същия принтер, който отпечатва материала, след което го връща назад, за да отреже отпечатаната продукция.
  2. В сравнение с печат без nesting. Въз основа на демонстрация на производителността при HP, септември 2020 г.
  3. Изисква акаунт в HP Applications Center, интернет връзка и устройство, свързано с интернет. За повече информация вижте http://www.hpapplicationscenter.com.

© Copyright 2020 HP Development Company, L.P.

Scroll to top