HP Latex 630/630W Printer

Възползвайте се от вълнуващи нови възможности с изключителното качество, което получавате с принтерите
HP Latex 630W и HP Latex 630.  Получете зашеметяващи резултати с ярки цветове и остър текст. Завършвайте задачите бързо и лесно.

С модела HP Latex 630W ще разполагате с най-лесния за работа принтер в начален клас, използващ бяло мастило. Напълно автоматизиран цикъл на поддръжка и липсващ разход на отпадъчно мастило с използване на HP Latex Ink Mix Container.

Модели
HP Latex 630W Printer (171K6B)
HP Latex 630 Printer (171S2A)

Повишете разнообразието от преложение в печатното студио си с най-лесния принтер с бяло мастило*, който се адаптира към нуждите на вашия бизнес. Произвеждайте широк спектър от табели и декоративни елементи, включително приложения с тънко фолио и хартии. Доставяйте зашеметяващи отпечатъци с ярки цветове, плавни градиенти и остър текст със скорост 14 м2/ч.

Насладете се на спокойствие с автоматични процеси на поддръжка и сменяеми от потребителя печатащи глави. Спестете място и време с бърза и автоматизирана система за предно зареждане. Лесно препечатвайте задачи записани в диска до 10 GB общо. Следете принтера си отвсякъде и разширете възможностите си с облачното приложение HP PrintOS.

Създайте комфортна работна среда с технологията за водни мастила HP Latex. Разграничете бизнеса си с екологични сертификати — включително UL ECOLOGO® и EPEAT. Намалете потреблението си на пластмаса с кашонирани касети и консумативи без етикети; безплатно рециклиране чрез HP Planet Partners.

HP Latex Technology and Environmental Sustainable Printing ...

 

 

 

* за модел HP Latex 630W

Scroll to top