HP DesignJet XL 3800 MFP

 

HP DesignJet XL 3800 представлява най-високоефективното цветно мултифункционално устройство, което предлага изключително качество на печат, бързина и надеждност. Снабдено е с иновативни технологии и напреднали функции както и много високо ниво на сигурност. Отпечатване на първата страница за 20 секунди.

Максимален размер на ролката: 36 инча, максимален диаметър на шпулата – 7 инча
Памет: 128 GB (за обработка на файлове)
Свързване: LAN
Решения: HP Command Center, HP Smart, HP Click, HP Smart Stream

 

HP Wolf Security представлява цялостно решение за сигурност, което осигурява защита на данните, мрежата и устройствата в работната среда. Това включва адаптивни методи за откриване и предотвратяване на заплахи, управление на идентичностите и достъпа, криптиране на данни и много други функционалности за сигурност.

HP Wolf Security помага на бизнесите да защитят своята информация и да осигурят непрекъснатата работоспособност на своите системи във все по-изискващата цифрова среда.

HP DesignJet XL 3800 е идеален за професионални архитекти, инженери, дизайнери и други специалисти, които изискват прецизност и производителност в своите проекти. Този плотер предлага висока разделителна способност на печат, гъвкавост при работа с различни материали и висока скорост на печат, което го прави подходящ за широк спектър от приложения, включително архитектурно проектиране, инженерни чертежи, рекламни материали и много други.

Scroll to top