HP DesignJet T850 MFP

HP DesignJet T850 MFP е широкоформатен принтер с вграден скенер, предназначен за архитектурни студиа и фирми, които изискват висококачествени разпечатки за технически чертежи, схеми, карти, плакати и други широкоформатни документи от формат A3до A0 включително.

Ploter A0 ze skanerem: HP Designjet T850 36"/914 mm - 2Y9H2A (drukarka ze  skanerem A0) - MET.com.pl Printing Solutions

Тази мултифункционална версия на серията T850 добавя функции за сканиране и копиране към вашия широкоформатен принтер. Предлага скорости на сканиране до 11.43 см/сек за чернобели документи и 3.81 см/сек цветни документи. CIS технология на сканиране до 600dpi във формат JPEG, PDF, TIFF.

HP DesignJet T850 36-in MFP (2Y9H2A)

Печатай лесно без значение формата от А3 до А0, висококачествени CAD изображения в различни размери с HP Flex Tech Inks. С новите 130 и 300-мл касети ще имате възможност да печатате повече, по-дълго време и без прекъсване.

Улесняйте процесите за сканиране и копиране с персонализирани профили с едно щракване на екрана.

Спестете време за обработка на файлове като ползвате програмата за печат - HP Click докато цялата Ви информация е защитена и криптирана с HP Wolf ProSecurity. Управлявайте принтера си с HP App от своят телефон буквално от всякъде.

Принтера е произведен от 40% рециклирана пластмаса и материали. Това го прави един от най-здравите и устойчиви принтери в своя клас.

Scroll to top