CMYK DS2

CMYK DS2 универсалните мастила за трансфер и директно сублимиране на Mutoh са 100% VOC-free и не изискват етикетиране за рискове. Мастилата подсигуряват отлична стабилност на дюзите при висока скорост и производствен печат и създават перфектна острота на изображението и разработка. Трансферът е възможен върху полиестерни текстили, тъкани със смесени влакна (мин. 80% полиестер) или върху предмети с полиестерно покритие.

Мастилата Mutoh DS2 са без мирис, както по време на печат, така и в процеса на трансфер. Те предлагат широка цветова гама с ярки и живи цветове, както и устойчивост на избледняване и изпиране. Оригиналните DS2 мастила на Mutoh са съвместими с ÖKOTEX STANDARD 100.

Dye Sub мастилата на Mutoh са налични в бутилки за употреба със системите за непрекъснато подаване на мастило на Mutoh, което позволява намаляването на себестойността на копие. Отпечатъците върху хартия се произвеждат по-бързо, което увеличава производителността и позволява работа с евтини, непокрити полиестерни тъкани.

Scroll to top