RITRAMA Ri-Jet Optima P75 White Gloss Perm Grey Airflow

Серия OPTIMA 08461 – 75 микрона PVC бяло, полимерно, перманентно, сиво лепило с канали за отвеждане на въздуха (airflow).

 

Ri-Jet Optima 75 е нов продукт, специално разработен от RITRAMA, предлага изключително висока устойчивост на климатични промени и се характеризира с отлично качество. Този полимерен филм може да отговори на различни изисквания за апликиране при редица сектори, като от средно до дълготрайна реклама, декориране на прозорци на магазини, частично облепяне на автомобили, дори когато има леки кривини. Чрез специалната технология „airflow“ апликирането е изключително улеснено, тъй като в лепилния слой има канали, които отвеждат въздуха и по този начин не се образуват балони. Ri-Jet Optima 75 може да се счита за „все сезонно“ PVC фолио, тъй като не чувствително към температурни промени и може да бъде апликиран дори и при температури близки до 0 °C.

Полимерните фолиа на RITRAMA използват висококачествено акрилно лепило и едностранно силиконизирани подложки.

Серията 08461 представлява полимерно фолио бял гланц със специално покритие за мастиленоструен печат и airflow технология за отвеждане на въздуха при апликиране.

Scroll to top