ТЕПЕДЕ БЪЛГАРИЯ предлага машините на HANDTOP

Новини > ТЕПЕДЕ БЪЛГАРИЯ предлага машините на HANDTOP

От Февруари 2020, ТЕПЕДЕ България предлага машините и пълното сервизно обслужване на HANDTOP Tech Co., Ltd. Фирмата е основана в началото на 2010г и от 2015г е част от групата на Shenzhen Hanglory, под чиято шапка са още 5 компании, произвеждащи индустриални текстилни принтери, single-pass машини за печат на велпапе и етикети и други. HANDTOP е специализирана в разработването, производството и разпространението на дигитални UV принтери. Фабриката им е разположено на площ от 33000м2, като 2021 ще е готова новата им производствена база от 90000м2.

Машините на HADTOP се използват широко в рекламата, за производството на декорации, принтирани стъкла и други индустрии, като се отличават с висока прецизност и надеждност. Портфолиото им включва UV Flatbed, UV Hybrid и UV Roll to Roll принтери на различни размери и с различни принтиращи глави, като Ricoh Gen.5, Ricoh Gen.6, Kyocera и Konica 1024a. Машините позволяват конфигурирането им според нуждите на клиента, в зависимост от вида печатащи глави, желаната скорост, цветност и приложение и не на последно място бюджет.

 HTH3200UV RTR-Turbo  - високоскоростен принтер на 3,2м ширина

Машината печата на ширина 3,2м с 8 Kyocera печатащи глави и е оборудвана с Anti-static bar, система за едновременен печат на две ролки по 1,6 м ширина, LED лампи, PC с инсталиран Caldera RIP и mesh kit. Главите са разположени в два реда и са задвижвани от надеждни и бързи линейни мотори.

HT3200UV HK10 – 3,2м хибриден принтер с линейни мотори

Този принтер на HANDTOP печата с висока скорост и прецизност, благодарение на линейните мотори, с които се постига скорост от 1,5м/сек в bidirectional режим. Може да бъде оборудван с до 10 пиезо печатни глави от индустриален клас за постигане на скорост на печат до 142m²/ч. Демонстрационната машина ще работи с 8 Kyocera глави, Anti-static bar, LED лампи, PC с инсталиран Caldera RIP и две подвижни маси за печат на плоскости.

HT2512UV-Gen.6 – Плоскопечатна машина 2.5x1.2м

Разположените в 3 реда RICOH Gen.6 печатни глави, дават възможност за едновременен печат на три слоя (CMYK + White + Varnish). С новите RICOH Gen.6 глави се достигат по-високи скорости на печат в сравнение с Gen5. Силния гланц на лака, дава луксозен завършек на печата и го предпазва от увреждане, като същевременно подсилва яркостта на цветовете. Демонстрационната машина ще работи с 4 RICOH Gen.6 печатни глави, Anti-static bar, LED лампи, PC с инсталиран Caldera RIP.

HT1600UV-Gen.6 – 1,6м хибриден принтер

Бюджетен и базов принтер, с 4 RICOH Gen.6 печатни глави, разположени в 2 реда. Моделът е перфектен за клиенти, стартиращи в UV печата, които искат да печатат върху плоскости и гъвкави медии при високи скорости. Демонстрационната машина ще работи с 4 RICOH Gen.6 печатни глави, Anti-static bar, LED лампи, PC с инсталиран Caldera RIP и две подвижни маси за печат на плоскости.

 

Scroll to top