Бързо, лесно и чисто.

Новини > Бързо, лесно и чисто.

Бърз, лесен и чист монтаж на печатна графика - няма проблем!

Предлагаме ви да се възползвате от нашето предложение за продукти позволяващи бърз, лесен и чист монтаж и демонтаж на печатна графика за вътрешно приложение.

Продуктите могат да бъдат апликирани лесно дори и от непрофесионалисти. Ултра отстраняемия лепилен слой улеснява до максимум демонтажа на вашата графика.

GEKKO-TEX S1 II

Иновативен  продукт от ново поколение - текстил със самозалепващ, репозициониращ се лепилен слой. Веднъж апликиран GEKKO-TEX S1 II може да бъде също толкова лесно демонтиран без да остави следи. Също така, репозициониращите свойства на лепилния слой могат само да разкрият допълнителни перспективи на проекта ви.
Текстилът придава приятно, натурално излъчване, а в комбининация с белия матов финиш се възпроизвеждат наситени цветове без отблясъци.
Предлага се на следните размери:

  • GEKKO-TEX S1 II-1270mm x 30m / 1370mm x 30m / 1524mm x 30m

EASY GRIP SB PET - Optical Clear / White  Adhesive film

Апликирането на витрини никога не е било по-лесно... Продуктите EASY GRIP SB PET притежават специално силиконово лепило, чрез което лесно и сигурно прилепя. От друга страна, демонтажът е абсолютно чист като не оставя нито следа. Предлага се в два варианта:

  • кристално прозрачно - EASY GRIP SB PET Optical Clear 1270mm х 30m / 1370mm x 30m
  • бял мат - EASY GRIP SB PET White Adhesive film 1270mm 30m

 

Scroll to top